LEGENDARNI AMERIKANAC STAO UZ NOVAKA! Morate to da URADITE!


Foto: www.profimedia.rs

Osvajanjem tri od četiri grend slema ove sezone, Novak Đoković je potvrdio da trenutno nema konkurenciju u „belom sportu“.

Najbolji teniser u istoriji podizao je pehare na Australijan openu, Rolan Garosu i prethodne nedelje na US Openu, ostavivši iza sebe i trenutno najvećeg rivala Karlosa Alkaraza.

Ovim uspehom, Nole je podigao 24. grend slem titulu, „kralj šljake“ Rafel Nadal je iza njega sa 22 trofeja, ali je Srbin ove sezone igrao svaki meč na četiri najveća turnira, dok Rafa od Melburna nije izašao na teren.

Iako ima 36 godina, Đoković je posle takmičenja na Flešingu poručio da nema nameru da se povuče, obzirom da je i dalje u vrhu, pobeđuje i osvaja grend slem titule. Ta njegova izjava impresionirala je legendarnog Džimija Konorsa. 

Foto: Tanjug/AP

Džimi Konors je oduševljen Novakovim rezultatima

– Pričamo o 36-godišnjaku koji osvaja naslove. I znate šta ću reći. To mi se dopada. To je dobra poruka. Rekao je: „Ostaću dok god mladi ne žele da me pobede. Ostaću i igraću“. Ne krivim ga, jer je on toliko dobar – počeo je Konors.

Naročito je apostrofirao koliki trud ulaže Đoković, ne bi li se našao u situaciji da mu rivali daleko gledaju u leđa, kao što je slučaj na najnovijoj ATP listi.

– Znate, on radi na tome, radi na tome stalno. Radi sve što može da bude najbolji  i zbog toga morate svi da mu odate poštovanje za sve što je uložio u to. Usput, on je na broju 24 – poručio je Konors.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *