Anćeloti: Ne znam zašto je Kazemiro napustio Real


Kazemiro je postigao dogovor sa engleskim klubom, a Real će da dobije obeštećenje od 60 miliona evra plus 10 miliona evra bonusa.

„Ne znam ni ja zašto je Kazemiro odlučio da ode iz ekipe, koja je evropski šampion, u klub koji se muči. To je njegova lična odluka. Ekipa ga razume i prihvatamo svaku njegovu odluku s poštovanjem i ljubavlju. Jutros sam razgovarao sa njim, nisam ni pokušao da ga ubedim da promeni odluku. Mislim da nema povratka. Poželeo sam mu sreću, hvala mu na svemu što je uradio za Real“, rekao je Anćeloti.

Italijanski stručnjak je rekao da Real neće dovoditi nova pojačanja.

„Možda to mogu da uporedim s onim kada sam bio trener Milana: Dobar si, dobro ti ide, ali želiš da probaš nešto novo. Imamo šest veznih fudbalera. Nije nam potreban novi igrač. Ovih šest je dovoljno i konkurencija je jaka, stvarno jaka… Videćemo ko će da preuzme njegovu ulogu“, rekao je Anćeloti.

Brazilski fudbaler se jutros pozdravio sa igračima i stručnim štabom Reala, a do kraja nedelje bi trebalo da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom. On bi u engleskom klubu trebalo da ima godišnju zaradu od 18 miliona evra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.