Danilo Anđušić se vratio u Partizan


Danilo će treći put u karijeri obući crno-beli dres, stiže iz Monaka sa kojim je prošle sezone nastupao u najjačem evropskom košarkaškom takmmičenju.

U sezoni za nama, reprezentativac Srbije je u Evroligi odigrao 30 utakmica, prosečno beleživši 7,7 poena. U šampionatu Francuske, Anđušić je imao učinak od 10,1 poena po meču tokom ligaškog dela i 8,6 poena po meču u plej-ofu.

„Prelep je osecaj vratiti se kući, u klub koji volim, ali i u kojem u dva navrata nisam ostavio trag kakav sam želeo. Verujem da je ovog puta stvarno ‘treća sreća’. Sada u zrelim, da ne kažem najboljim igračkim godinama, tu sam da budem deo voljenog kluba i tima Željka Obradovića. Ne želim mnogo da obećavam, i puno da pričam, moje je da radim, na neki način da budem primer mlađima, i da sve što umem stavim u službu tima. Ambicije Partizana su uvek najviše, tako da znamo za šta ćemo se boriti“, poručio je Anđušić.

Pre Monaka, Anđušić je igrao za Burg, Igokeu, UNIKS iz Kazanja, Parmu iz Perma, Anvil, Bilbao, Valjadolid, Virtus iz Bolonje, Hemofarm i u dva navrata Partizan.

Po treći put u karijeri, on će nositi dres crno-beli dres sa brojem 33.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.