Iliev: Želim da radim van Srbije, možda i u Italiji


„Podneo sam ostavku pre nekoliko dana na funkciju sportskog direktora Partizana. To je bio moj izbor, posle sedam godina želim da se okušam u novoj avanturi van Srbije. Nikad se ne zna, igrao sam tamo (u Italiji) tri godine, svašta može da se desi“, izjavio je Iliev za Tuto Juve.

Doskorašni sportski operativac beogradskih crno-belih poručio je da bi napadač Juventusa Dušan Vlahović mogao da postigne i do 30 golova u Seriji A jer će mu podrška biti saigrač iz reprezentacije Srbije i novi član „stare dame“ Filip Kostić, kao i Argentinac Anhel di Marija.

„U stanju je da postigne između 25 i 30 golova po sezoni. Ta dva šampiona će Dušanu omogućiti da se zabavlja. Po mom mišljenju, Juventus neće moći ponovo da neslavno završi trku za titulu i baš će Vlahović biti među protagonistima lova na Skudeto“, izjavio je Iliev i dodao:

„Filip je brz, a njegovi centaršutevi savršeni su za napadače. Di Marija i Kostić važe za neke od najboljih asistenata u evropskom fudbalu zbog čega Juve nije mogao da napravi bolji izbor za napadača kakav je Vlahović. Siguran sam da će Argentinac i Srbin svake sezone beležiti po 15 asistencija.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.