ISTORIJSKI UGOVOR: FSS i kompanija „Mozzart“ zajedno u nove pobede! (VIDEO)


Ono što je započeto u aprilu 2019. godine, sada je na obostrano zadovoljstvo produženo na još četiri godine. Srbija sa Draganom Stojkovićem, ali i kompanijom Mozzart kao važnim partnerom, vratila se na mapu najboljih selekcija sveta i nastavak saradnje, parafiran u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, bio je logičan sled stvari.

Svečanom činu prisustvovali su ispred Fudbalskog saveza Srbije, zamenik predsednika Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović, a kompaniju Mozzart predstavljali su direktor Slobodan Prodanović i direktor marketinga Dejan Kosanović.

Meni je velika čast što mogu javnosti da saopštim ovu divnu vest. Kompanija MOZZART će i u naredne četiri godine biti strateški partner Fudbalskog saveza Srbije. Poznato je da smo već stekli epitet šampiona u čitavom regionu u oblasti igara na sreću i to se nekako poklapa sa renesansom koju srpski fudbal i naša reprezentacija doživljavaju u poslednje vreme. Dobili smo priliku i nismo smeli da je propustimo, želeli smo da budemo deo tog velikog fudbalskog preporoda. Razume se da je na našu odluku značajno uticao dobar imidž srpskog nacionalnog tima za koji su najzaslužniji selektor Stojković i njegovi reprezentativci. Baš sam sa Nenadom Bjekovićem u neformalnom razgovoru pre potpisivanja ugovora pričao na tu temu. Podvig Piksijevih pulena i način na koji su reprezentovali našu zemlju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, bio je za nas dodatni stimulans da se odlučimo na jedan ovakav korak. Svesni smo da u Srbiji ima sedam miliona Piksija i da svi oni očekuju da budemo prvaci sveta. Nije to lako. Ne smem ništa da obećam, ali sam siguran da nas Orlovi neće razočarati i da će posle Katara u Srbiji vladati još veća euforija za fudbalom. Zahvaljujem se Fudbalskom savezu Srbije na poverenju, trudićemo se da ispunimo naša obećanja i da budemo dostojni partneri kao i do sada – istakao je Slobodan Prodanović.

Zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković uveren je da zvaničnim činom potpisivanja ugovora sa kompanijom MOZZART počinje nova era u srpskom fudbalu:

Potpisali smo ugovor koji po mnogo čemu nosi prefiks istorijskog. Profitiraće svi u srpskom fudbalu, naročito klubovi koje očekuje prilično ozbiljna finansijska injekcija. Znamo koliko je teško funkcionisati u okolnostima kada nema uslova i sredstava. Fudbalski savez Srbije je dobrim radom u proteklom periodu obezbedio sebi nastavak saradnje sa jakim strateškim partnerom na još četiri godine, a u isto vreme obezbedili smo Super i Prvoj ligi Srbije naslovnog sponzora u naredne tri sezone. Sve što je bilo do nas, mi smo uradili. Sada je na klubovima da iskoriste ovo na najbolji mogući način i da tu stabilnu finansijsku situaciju pretvore u dobre rezultate na terenu. Čvrsto verujem da će se narednih sezona u Srbiji igrati lepši i atraktivniji fudbal, da če se navijači vratiti u velikom broju na stadione i da ćemo zajedno sa kompanijom MOZZART krenuti u nove pobede.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.