Kecmanović bolji od Milmana, u drugom kolu protiv Tabila


Miomir Kecmanović je uspeo da slomi snažan otpor Milmana, koji je uspeo da osvoji drugi set, ali mu naš teniser nije dozvolio da dođe do kompletnog preokreta. Sigurnom igrom u trećem i četvrtom setu Miomir je stigao do pobede i prilike da „osveti“ Lasla Đera.

Velika borba u prvom setu pripala je Kecmanoviću. Milman je imao svoje šanse u dva navrata je propustio brejk lopte. S druge strane naš teniser je svoje prilike iskoristio, i u trećem i devetom gemu oduzeo servis protivniku i dobio prvi set sa 6:3.

Milman koristi pad u igri našeg tenisera u drugom setu, nakon što je Miomir u drugom gemu propustio četiri brejk prilike. Uzvratio je Australijanac. U petom i sedmom gemu dolazi do brejka i osvaja drugi set sa 6:2.

Kecmanović se brzo oporavio od gubitka seta. U drugom gemu osvaja rani brejk. Stečenu prednost uspeo je da sačuva i osvoji treći set sa 6:3.

U četvrtom setu velika borba. Prvo su teniseri razmenili po jedan brejk, a odlučujući je bio sedmi gem kada je Kecmanović ponovo oduzeo servis protivniku, a potom uspeo da privede set i meč kraju za konačnih 6:4 u četvrtom setu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.