Kecmanović za RTS: Ako ću nekad da skočim, to će biti sada


Kecmanović je u prvom kolu Vimbldona nadigrao Milmana sa 3:1 u setovima.

„Drago mi je da sam uspeo da se revanširam, pokažem dosta bolju igru i energiju. Mnogo je zahtevan protivnik, ali moja energija je presudila, imao sam dosta dobre energije, dosta dobrog stava“, utisci su Kecmanovića nakon pobede.

Srpski teniser ne brani veliki broj bodova u nastavku sezone. 

„Ne branim ništa do kraja godine, tako da ako ću nekad da skočim, to će biti sada i nadam se da ću što više da doguram. Što se tiče bodovanja na Vimbldonu, ja mislim da se svi maksimalno trude, iako nema poena. Ipak je ovo Vimbldon, svi hoće da prođu što bolje.“

Naredni protivnik biće mu Alehandro Tabiljo, koji je nakon velike borbe savladao Lasla Đerea.

„Nadam se da ću osvetiti Lasla. Daću sve od sebe. Dobro poznajem protivnika, gotovo da smo odrasli zajedno.“

„Ako pobedim sledeće kolo, najverovatnije ću igrati protiv Noleta. Ipak prvo razmišljam o narednom meču, pa ćemo videti šta će biti. Novak i ja smo van terena dobri, ali na terenu je drugačije. Protiv njega mora da se odigra fenomenalno, i to na dug period“, dodaje Kecmanović. 

„Ići ću prvo u Atlantu, potom Vašington, pa Montreal, Sinsinati i Ju-Es open. Najbitnije u ovom sportu je da uživaš, voliš to što radiš, jer ako ne voliš, izuzetno je teško, težak je sport da bi mogao da ga igraš i radiš na silu.“

Miomir je pričao i o sve brojnijoj podršci koju srpski teniseri imaju širom sveta. 

„Sigurno da pomažu navijači, drago mi je da je imamo ovde, to prija i drago mi je da sve više ljudi hoće da dođe da podrži“, rekao je Kecmanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.