KK Partizan u ponedeljak počinje prodaju sezonskih ulaznica


Navijači Partizana sa velikim nestrpljenjem očekuju početak nove sezone, u kojoj će crno-beli posle devet dugih godina igrati u Evroligi.

Crno-beli su objavili da će prodaja sezonskih ulaznica početi u ponedeljak, dok su još ranije obelodanili dizajn kartata za novu sezonu.

Na sezonskim ulaznicama biće odštampani motivi iz bogate istorije košarkaškog kluba Partizan – na pojedinim će biti Željko Obradović, ali i Đorđević i Danilović, koji su 1992. godine doneli Srbiju za sada jedinu titulu klupskog šampiona Evrope.

Pored njih, na ulaznicama će se naći i učesnici fajnal-fora 1998. godine (Haris Brkić i Predrag Drobnjak), kao i deo ekipe koja je predstavljala crno-bele na Završnom turniru Evrolige 2010. godine (Petar Božić, Dušan Kecman, Bo Mekejleb i Jan Veseli).

Takođe, svoje mesto su našli i košarkaši koji su igrali za Partizan u poslednjoj evroligaškoj sezoni 2016. godine – Bogdan Bogdanović, Žo Lovernj i Saša Pavlović.

U ponedeljak bi trebalo da počne i prva faza priprema crno-belih pred novu sezonu, a Željko Obradović počeće rad sa mlađim snagama.

Sedam dana kasnije treninzima će se priključiti i internacionalci Panter, Ledej i Lesor, kao i pojačanja crno-belih u ovom prelaznom roku, Dante Egzum i Džejms Naneli.

Poslednji će se pripremama priključiti reprezentativci Gregor Glas (Slovenija), Janis Papapetru (Grčka) i Jam Madar (Izrael).

Crno-beli takmičenje u Evroligi počinju 7. oktobra, kada će gostovati u Berlinu kod ekipe Albe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.