Nekadašnja holandska reprezentativka otkila tajnu čuvanu tri i po decenije: Silovala su me trojica zaposlenih u Fudbalskom savezu!


Foto: Foto: Twitter.com/Vera Pauw

Holandski fudbal potresa veliki skandal.

Legendarna fudbalerka ove zemlje Vera Pauv nakon decenija ćutnje, odlučila je da progovori i javnosti iznese ono što joj se dogodilo u pereiodu dok se aktivno bavila fudbalskom igrom.

Naime, danas pedesetdevetogodišnja Vera Pauv otkrila je da su je pre tri i po decenije, dok je bila reprezentativka ove zemlje silovala trojica zaposlenih u Fudbalskom savezu Holandije.

Ova infomracija podigla je veliku buru u holandskom fudbalu i čeka se reakcija okalne policije, a tim povodom oglasio se i Fudbalski savez Holandije:

– Fudbalski savez Holandije veoma je šokiran iskustvima iz prošlosti o kojima nam je pričala Vera. Priznajemo greške koje su identifikovane, to nije smelo da se dogodi. Vera nije mogla da ima bezbednost na radnom mestu.

– Čuvala sam tajnu od sveta 35 godina. Od moje proodice, saigrača, igrača, kolega, a sada mogu da priznam i od sebe. Držala sam zlostavljanje u tajnosti. Dozvolila sam da sećanje utiče na moj život, da kontroliše i dominira mojim osećanjima, da me svakodnevno ispunjava bolom i mukom. Mnogi me vide kao čvrstog menadžera, ženu koja se u muškom svetu penje do vrha. To ne može biti dalje od istine. Ovo sam ja, nadam se da ću moći da nastavim da živim bezbedno.

Foto: Twitter.com/Vera Pauw

Vera Pauv sa igračicama i saradnicima u reprezentaciji Severne Irske

Vera Pauv je bila holandska reprezentativka u periodu od 1984. do 1998. godine, a po prestanku aktvnog igranja fudbala posvetila se trenerskom pozivu. Trenutno obavlja funkciju selektora ženske fudbalske reprezentacije Severne Irske, a pre toga je predvodila reprezentacije Škotske, Holandije, Rusije i Južne Afrike.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.