Obradović: Nema opuštanja, Borac je veoma motivisan


Crno-beli će u nedelju od 17 časova biti gosti u čačanskoj dvorani kraj Morave u utakmici 6. kola ABA lige i iako ih mnogi smatraju apsolutnim favoritima trener Obradović je naglasio da nema opuštanja.

„Nastavljamo niz utakmica, imamo jedan trening da odreagujemo pred tu utakmicu. Dobra okolnost je da smo igrali na turniru u Čačku i da imamo to iskustvo gde su oni odigrali izvanredno protiv nas i nemam nikakvu dilemu da će igrati sa velikom motivacijom. Ono što mi treba uradimo jeste da probamo danas da napravimo trening uz sve probleme koje imamo unutar tima, da se pripremimo i da nastavimo da igramo onako kako smo to radili u poslednje vreme“, poručio je Obradović i osvrnuo se na povredu Balše Koprivice i problematičnu situaciju sa sastavom tima.

„Mora na operaciju i to je otprilike dva meseca pauze po prvim procenama. Za sve ostalo, sešćemo pa ćemo videti. U ovom ritmu utakmica i svega što je ispred nas, sigurno da je fond igrača koje imamo na raspolaganju u ovom trenutku nedovoljan. Videćemo koje su nam mogućnosti. Ništa nećemo donositi na brzinu, moramo da razmislimo i da vidimo šta je u ovom trenutku najbolje za tim“, istakao je Obradović.

U dosadašnjem toku regionalnog prvenstva, tim iz Čačka nije zabeležio trijumf, dok je Partizan Mozzart Bet uknjižio maksimalnih pet pobeda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.