LOŠA VEST ZA PIKSIJA! Povredio se reprezentativac Srbije!


Fudbaleri Juventusa poraženi su u velikom derbiju Serije A od Intera (0:1) i izgubili korak za osvajanjem titule, ali to nije jedina loša vest za navijače „stare dame“.

Samo dan kasnije, izabranici Masimilijana Alegrija imali su trening, na kojem nije bilo Dušana Vlahovića.

Srpski reprezentativac je, kako prenose italijanski mediji, zaradio u meču sa nero-azurima povredu prepone desne i zbog toga je preskočio današnje obaveze.

O stepenu povrede znaće se više u narednim danima, kao i da li će biti u konkurenciji za duel narednog kola Serije A, koju Torinezi igraju protiv Udinezea.

Foto: www.profimedia.rs

 

Nije Alegriju povreda Vlahovića jedini problem, pošto se na istu žalio i Federiko Kijeza, koji je do skoro bio odsutan zbog povrede. Međutim, prema prvim prognozama Italijan nije teže povređen, a njegovo stanje će se pratiti u narednim danima.

Podsetimo, napadač bjanko-nera se ponovo našao na meti kritika posle duela na Đuzepe Meaci, pošto nije uspeo protiv Intera da nastavi sa igrama koje je prikazivao u prethodnom periodu. Imao je i priliku da donese izjednačenje Juventusu, ali se u toj situaciji nije najbolje snašao.

Ovakva informacija brine i selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, budući da se bliži Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, na kome vođa „orlova“ ozbiljno računa i na golgetera Torineza. Svi u klubu, ipak, veruju da povreda nije teže prirode i će se Vlahović brzo vratiti na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *