Predrag Gaga Antonijević novo pojačanje Spartaka


Foto: FK Spartak Subotica

Predrag Gaga Antonijević

Pre duela između FK Spartak Ždrepčeva krv i FK Vojvodina iz Novog Sada, subotički klub je dobio prvo zimsko pojačanje u novom potpredsedniku i sufinansijeru kluba, proslavljenom režiseru, scenaristi i producentu Predragu Gagi Antonijeviću.

Gaga Antonijević je odlučio da se oproba i u sportskim vodama i nakon završenih dogovora sa rukovodstvom Spartaka je istakao sledeće.

Smatram da je sport uz kulturu najvažniji za pravilni razvoj naše dece i mladih. Zato želim da dam i lični doprinos. Spartak je pogotovo inspirativan i perspektivan klub jer dolazi iz multinacionalne sredine. Sa ljudima iz Spartaka gajim dugogodišnje prijateljstvo koje je sada krunisano i ovim dogovorom. Moram da kažem da sam ponosan što ću svoje životno iskustvo stečeno u nekim drugim oblastima mog profesionalnog rada imati priliku da proverim i na polju sporta. Subotica je multinacionalan i multikulturalaran grad koji je u meni oduvek izazivao tople emocije i nadam se da će Subotičani prepoznati sa kojom emocijom i energijom ulazim u ovaj novi posao.

Foto: ST/P. DIVAC

Predrag Gaga Antonijević

Novi potpredsednik se osvrnuo na njegov zadatak u klubu.

 Biću zadužen za promociju našeg kluba i sporta u celini, a posebnu pažnju ću posvetiti mlađim kategorijama kluba jer je moja misija kao umetnika, a sada i kao sportskog radnika, da kod dece u našoj školi fudbala razvijamo i telo i duh. Samo takav rad može da učini da ta deca postanu pre svega dobri ljudi, a samim tim i dobri sportisti.

Predsednik FK Spartak Ždrepčeva krv, Nikola Simović, nije krio oduševljenje ovim dogovorom.

Mislim da o Gagi Antonijeviću ne treba trošiti reči. Ponosan sam što smo postigli ovaj dogovor i što se Gaga priključio našem timu. Pored finansijskog efekta koji će dodatno stabilizovati naš klub, nemerljva korist će doći i na polju promocije našeg kluba. Sigurni smo da smo postigli dogovor sa najboljim znalcem svog zanata – poručio je Simović.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.