Stanojević: Spremni i sa respektom dočekujemo Napredak


Fudbaleri prvoplasiranog Partizana posle poraza od Fejnorda na svom terenu sa 5:2, vraćaju se domaćem prvenstvu sa namerom da novom pobedom osiguraju vodeću poziciju na tabeli.

„Znamo svi šta nam donosi ova utakmica, igramo sa jednim dobrim protivnikom, koji želi da igra fudbal i koji ima kvalitetne igrače, koji u svakom trenutku mogu da kreiraju šanse i da direktno utiču na rezultat. Potpuno smo spremni i sa respektom prema Napretku ulazimo u utakmicu“, rekao je Stanojević na konferenciji za medije na SC Teleoptik.

Crno-beli će u duel ući sa nešto izmenjenim sastavom napomenuo je trener Stanojević.

„Kadrovska sitaucija je takva da ne možemo da računamo na Natha, ostali su spremni, osim onih koji duže vreme nisu sa nama. Povreda Natha nije ozbiljnije prirode i biće spreman za duel sa Radnikom iz Surdulice“, dodao je Stanojević.

Crno-beli meč sa fudbalerima Napretka dočekuju posle ubedljivog poraza od Fejenorda od 5:2 u prvom meču osimine finale Lige konferencija, a šef struke Partizana upitan je koliko je ekipa uspela da se oporavi i fizički i psihički za sutrašnji duel.

„Videćemo sutra na utakmici koliko su se oni poremetili ili nisu. To će sutra pokazati, do sada smo se iz tih teških situacija vraćali na pravi način. Očekujem da ćemo se i sutra vratiti“, poručio je Stanojević.

Utakmica Partizana i Napretka u Humskoj počinje u nedelju od 14.30, a gosti se nadaju da su crno-beli dekoncentrisani zbog poslednjeg poraza na svom terenu i očekuju da će iskoristiti priliku za ostvarivanje što boljeg rezultata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.