Stević održao i treći porodični biciklistički dan na Adi Ciganliji


Treću godinu za redom, Ivan Stević organizuje u Beogradu porodični biciklistički dan, na kojem čitave porodice imaju priliku da se druže i uživaju u prirodi na biciklima. Ipak, ova manifestacija ima ogroman značaj pre svega za najmlađe bicikliste kojima je i ovoga puta održana interesantna edukativna radionica i predavanje o bezbednosti u saobraćaju.

Najmlađi su se družili i na sprecijalnom poligonu, dok su seniori, rekreativci i aktivni vozači imali priliku da uživaju u vožnji do Moštanice i nazad do Ade Ciganlije.

Podršku Porodičnom biciklističkom danu i svim Stevićevim akcijama pruža Olimpijski komitet Srbije, ali i Republička Agencija za bezbednost saobraćaja, koja je pored predavanja, najmlađima poklonila i zaštitnu opremu.

Ovogodišnji porodični dan je bio uvertira u četvrto izdanje manifestacije Tur de Kop koja iz godine u godinu raste i okuplja sve više porodica u prirodi, na prelepom Kopaoniku. Ove godine za sve učesnike Tur de Kopa su pripremljena brojna iznenađenja, među kojima je najinteresantniji paraglajding.

Ovogodišnji Tur de Kop će se održati od 18. do 21. avgusta na Kopaoniku.

Porodičnom danu prisustvovali su i organizatori manifestacija Tri strane Kopa Nenad Mojsilović i direktor biciklističkog maratona ProKupAc u Aleksandrovcu, Dejan Đolić koji su pružili podršku organizatorima Tur de Kopa i porodičnog dana na Adi Ciganliji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.