Vaterpolisti Srbije pobedom otvorili Mediteranske igre


Vaterpolisti Srbije su od samog početka preuzeli inicijativu a Slovenci su uspevali da pruže relativno ravnopravan otpor samo tokom prvog poluvremena a potom kao da je postojao samo jedan tim u bazenu.

„Prvu utakmicu na svakom turniru je važno dobiti. Ovo je bila rutinska pobeda. Početak nije bio onako kako smo ga zamišljali, a posle je utakmica dobila neki normalan tok, onako kako smo očekivali. Okrećemo se već daljim duelima koje imamo u grupi. Ceo program u grupi nam je u prepodnevnom terminu, pa zbog toga momci neće ići na ceremoniju otvaranja, već ćemo imati trening kako bismo se spremili za sutrašnju utakmicu“, izjavio je selektor našeg tima Uroš Stevanović.

Svečana ceremonija otvaranja Mediteranskih igara na programu je večeras u 22 časa, a zastavu Srbije nosiće strelac Damir Mikec.

„Kada sam primio poziv iz Olimpijskog komiteta, u trenutku sam doživeo osećaj miline i to je neki vid nagrade za moj minuli rad. Ubeđen sam da cu večeras biti preplavljen raznim emocijama. Peti put učestvujem na Mediteranskim igrama, sa svih do sada sam se vraćao sa medaljom i ne želim da taj niz prekinem. Čin da nosim zastavu mi je još veća motivacija“, izjavio je Mikec.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.