BARAĆ SE PRISETIO DEJANA MILOJEVIĆA! Ne pamti se KADA je…


Trener Mege Marko Barać pričao je posle ubedljivog poraza od Partizana u 17. kolu AdmiralBet ABA lige o poznanstvu sa preminulim Dejanom Milojevićem, koji je vvrlo uspešno vodio mladi beogradski klub od 2012. do 2020. godine.

– Dejan Milojević je mnogo značio, ne pamti se kada je zavladala ovoliko tuga u gradu i košarkaškoj zajednici. Nikome nije bilo lako, ni nama da mislimo na košarku. Saučešće porodici – rekao je Barać i dodao:

– Kada sam preuzeo Megu, znajući za iskustvo i šta je doneo klubu, mislilo sam da ga pozovem. Ali, preduhitrio me, zvao je on mene. Bio sam mu neizmerno zahvalan. Želo sam da ga pitam kako ceo trenerski posao i sve iznosi sa osmehom, ali kada sam ga bolje upoznao kao osobu, to je bilo izlišno. To je bio on – evocirao je uspomene Marko Barać.

Foto: Starsport

 

Podsetimo, Dejan Milojević rođen je 1977. godine u Beogradu. Igrao je za Beovuk, FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju, Galatasaraj, a karijeru je završio u Partizanu gde se vratio 2009. godine.

Trenersku karijeru je započeo 2012. godine u Megi, gde je ostao do 2020. godine. Potom je godinu dana proveo u Budućnosti iz Podgorice, da bi 2021. godine otišao u Ameriku, tačnije u Golden Stejt Voriors, gde je bio asistent prvom treneru. Sa ovim timom je 2022. godine postao NBA šampion. Sa reprezentacijom naše zemlje je 2001. na Evropskom prvenstvu u Turskoj postao šampion. Dejan je iza sebe ostavio suprugu Natašu, sina Nikolu i ćerku Mašu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *