MILOJEVIĆ VEOMA OPREZAN! Pred duel sa Lučancima spomenuo je i Partizan, Vojvodinu i Radnički


Nakon ubedljive pobede nad Jedinstvom, fudbaleri Crvene zvezde se spremaju za novi izazov u Superligi. Ovog puta, na domaćem terenu, dočekaće ekipu Mladosti iz Lučana. Trener crveno-belih Vladan Milojević ističe da je Mladost iskusna ekipa koja već duže vreme igra zajedno, a prošle sezone su postigli značajan uspeh plasiravši se u plej-of. Milojević ističe da je njegova ekipa svesna kvaliteta Mladosti i da će morati da obrate pažnju na sve segmente igre kako bi ostvarili pozitivan rezultat.

Mladost je iskusna ekipa, koja igra već dosta dugo zajedno. Prošle godine su bili vrlo dobro plasirani, učestvovali su u plej-ofu. Igrali su utakmice među prvih osam ekipa i pokazali su svoj kvalitet. Mladost je tim koji dosta dobro “drži” prostor i nezgodni su u tranziciji. Moramo da obratimo pažnju na sve segmente, baš iz tog razloga što su iskusna ekipa. Mogu brzo da nam naprave problem – rekao je Vladan Milojević čiji tim u prethodnom meču nije primio gol, a dao je četiri.

Tako da u ovom trenutku ne razmišlja da li će golman Marko Ilić ponovo ostati nesavladan.

Foto: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević

 

Ne gledamo u tom pravcu. Trudićemo se da pružimo naš maksimum i poboljšamo segmente igre na kojima radimo – spomenuo je on.

Trener Milojević nije želeo da otkrije sve detalje o startnoj postavi, kao i da li će napadači Šerif Ndiaje i Bruno Duarte zaigrati zajedno. Takođe, istakao je da će odluku o sastavu doneti nakon današnjeg treninga. 

– Posle današnjeg treninga ćemo videti za koji ćemo se sastav opredeliti – oštro je rekao Milojević.

Predstavnike medija je interesovalo i kako su se po mišljenju šefa struke Crvene zvezde pokazali mladi bonus igrači, kao i koliki će motiv imati Uroš Sremčević ukoliko se nađe na terenu.

Mislim da sam dao odgovor u prethodnom pitanju. Danas imamo trening, pa ćemo videti koji ćemo koncept igre odabrati za sutra – odgovorio je on.

Uz to, Milojević je dao informacije o zdravstvenom stanju tima, naglašavajući da su Adem Avdić i Mirko Ivanić povređeni, dok se sledi u završnoj fazi oporavka. Očekuje se da će Ivanić uskoro biti spreman za takmičarski ritam.

– Adem Avdić je povređen, kao i Mirko Ivanić. Kada je Ivanić u pitanju, nalazi se u završnoj fazi pripreme za povratak na teren. Nadam se da će od sledeće nedelje biti u takmičarskom ritmu. Lučić i Avdić se oporavljaju, kao i Degenek. Oporavak ide u dobrom pravcu. Treba nam vreme i ne žurimo nigde. Pohvalno je da su vredni i daju sve od sebe.

Milojević je takođe izrazio podršku ekipama Partizana, Vojvodine i Radničkog 1923 koje su nastupale u kvalifikacijama za UEFA takmičenja. Iako rezultati nisu bili jednako uspešni za sve timove, Milojević je istakao važnost podrške i poželeo im sve najbolje u revanš utakmicama.

Pratio sam utakmice. Čestitao bih i dao podršku svim ekipama koje predstavljaju Srbiju, jer reprezentuju našu zemlju i fudbal. Želim im sve najbolje u revanš utakmicama – zaključio je Milojević.

Utakmica je na programu sutra, od 20 časova uz tekstualni prenos na našem portalu, kao i na Premiumu 1 TV Arena sport.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *