OVO ŠTO PARTIZAN IGRA NIJE FUDBAL! GOLAC OŠTAR POSLE ISPADANJA OD LUGANA: Publike ima koliko i kvaliteta, mi nemamo struku!


Fudbaleri Partizana su sinoć odigrali revanš utakmicu kvalifikacije za Ligu Evrope protiv Lugana, koja se završila nerešenim rezultatom 2:2. Međitum, pošto je u prvoj utakmici pobedu odneo Lugano sa rezultatom 1:0, Partizan neće nastaviti dalje takmičenje, ali ima šansu za Ligu konferencije, gde će i plej-ofu igrati protiv Genta.

Za Republiku je o sinoćnoj utakmici pričao bivši fudbaler i trener Ivan Golac, koji je bio jako razočaran u ishod.

Bila je to utakmica dva jako tužna protivnika. Prosto je frapantno koliko osnovnih stvari nedostaje. Ona je toliko otišla u strašnom i negativnom pravcu, da igra postaje sve besmislenija – počeo je sa pričom Golac.

Foto: Profimedia

 

 

Za sve okrivljuje samu upravu Partizana.

Najbitnije stvari su nestale, a to i nije neko iznenađenje, mi nemamo struku nemamo učitelje što je jako tužno, sam nivo takmičenja i izmišljanja… Ovo je postao kup onih koji ništa ne znaju – rekao je on.

Podelio je i mišljenje naroda koji utakmice i ne posećuje više.

Prezasićen je narod i sve je manje publike na stadionu. To je najbolji pokazatelj kad vidite koliko ima publike znate kakav je kvalitet utakmice. Nekad smo imali po 4-5 hiljada samo na treninzima – prisetio se Ivan.

Republika

Foto: Starsport

Ivan Golac

 

Pohvalo je golmana, ali je kritikovao kompletnu odbranu.

Golman nam je igrač utakmice, Aleksandar Jovanović je taj koji vuče ceo tim, što je jako tužno, pogotovo činjenica da igrate sa igračem više i primite onakav gol, to je neki specifičan nivo inteligencije. Fudbal se uči od malena, ne gledate samo loptu nego i gde vam se nalazi protivnik, a da oni ne vide igrača Lugana iza svojih leđa je i više nego neozbiljno –  razočarano je prokomentarisao.

Ne zna šta da očekuje od budućih utakmica.

Sada imamo utakmicu protiv Belgijanaca i čemu se nadati? Izgleda da je najbolje kada se ne takmičite u Evropi jer onda nema mesta za razočaranja. Šta sad očekivati za pet dana, za koliko je sledeća utakmica? Svaki put je tu zebnja i strah i nadate se da ne bude bruke, a što je najgore igra se bez publike, pošto smo kažnjeni – rekao je Golac.

Republika

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

 

 

Ne može da prihvati da je ovo naš fudbal sadašnjice.

Ovo nije fudbal, sve manje liči na fudbal – rekao je on.

Na kratko je spomenuo i Crvenu zvezdu.

Šta će Zvezda uraditi videćemo, a sve ovo je jako neozbiljno – dodao je.

Ipak nastavlja da se nada da će se fudbal u Srbiji oporaviti i krenuti na pravi put.

Ostaje nam samo da se nadamo, jer nada poslednja umire – zaključio je Golac.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *