A SADA SPEKTAKL: Grobari ne moraju da brinu – evo gde će moći da prate direktan prenos iz Atine!


I pored činjenice da je jučerašnjom utakmicom između Cibone i Zadra (69:87) startovala nova sezona u okviru AdmiralBet ABA lige, košarkaši regionalnog vicešampiona i dalje se nalaze u pripremnom periodu, a poslednji kontrolni meč očekuje ih danas.

Košarkaši Partizana se pripremaju za novi izazov na turniru „Pavlos Janakopulos“, gde će odmeriti snage sa ekipom Panatinaikosa. Nakon uzbudljivog meča sa istanbulskim Efesom, gde su poraženi rezultatom 81:80, crno-beli žele da se vrate na pobednički put.

Podsećamo da je Partizan do sada ostvario pobede nad AEK-om i Parizom na domaćem terenu, pokazujući visok nivo igre i timskog duha. Očekuje se da će meč protiv Panatinaikosa biti veliki izazov za igrače u crno-beloj sportskoj opremi, ali i prilika da pokažu svoje kvalitete i borbenost.

Foto: Starsport

Detalj sa meča protiv grčkog AEK-a koji je odigran na beogradskom Sajmu

 

Meč između Partizana i Panatinaikosa zakazan je za 21 čas. Svi ljubitelji košarke moći će da prate ovaj susret u direktnom prenosu na kanalu Sport klub 1, gde će imati priliku da uživaju u vrhunskoj košarci i takmičenju između dva velika evropska kluba.

Očekuje se da će navijači Partizana i Panatinaikosa ispuniti tribine i pružiti podršku svojim ekipama, stvarajući atmosferu punu uzbuđenja i rivalstva. Svi ljubitelji košarke s nestrpljenjem iščekuju ovaj susret, uz nadu da će njihov omiljeni tim izaći kao pobednik.

Dakle, meč između Partizana i Panatinaikosa obećava uzbuđenje i vrhunsku košarku, a ljubitelji ovog sporta imaće priliku da uživaju u još jednom velikom evropskom duelu.

Kada je reč o prvim takmičarskim mečevima u sezoni, crno-beli u sredu 25. septembra dočekuju čačanski Borac, dok će prvi meč u Evroligi odigrati 3. oktobra u Vitoriji protiv španske Baskonije.

 

BONUS VIDEO:



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *