POZNATI HRVAT O VEČITIMA U EVROLIGI: „imaju sjajne argumente za plej-of! (FOTO)


Košarkaši Partizana su nastavili svoj uspešan start u Evroligi, ostvarivši drugu pobedu protiv Makabija na „gostujućem“ terenu u Pioniru. Ova pobeda je izjednačila njihov skor na tabeli sa dva trijumfa i dva poraza, pokazujući da su spremni da se bore za visok plasman. Sa druge strane, Crvena zvezda je trenutno jedina ekipa u Evroligi bez poraza (3:0), što je izazvalo velika očekivanja i apetite kod navijača.

Obe beogradske ekipe, kako Partizan tako i Zvezda, uložile su značajna sredstva u svoje timove tokom leta, a očekivanja su visoka. U srpskom sportu, ulaganja su uvek bila povezana sa očekivanim rezultatima, a sada se očekuje da obe ekipe ostvare plasman u plejof Evrolige.

Poznati hrvatski košarkaš Aleksandar Petrović izneo je svoju optimističnu prognozu o budućnosti Partizana i Zvezde u Evroligi. 

– Gledajući regionalnu evroligašku scenu, imam utisak da i Partizan i Crvena zvezda imaju sjajne argumente za plej-of Evrolige. Partizan i u prva dva poraza u Vitoriji i Madridu nije bio nadigran, dok su pobede Zvezde u Parizu i Istanbulu jasan pokazatelj na kvalitet ekipe – napisao je Aleksandar Petrović.

 

 

Očekuje se da će meč Zvezde protiv Barselone biti još jedan izazov i prilika da se pokaže snaga i kvalitet ove ekipe.

Ukupno, očekivanja su visoka za obe ekipe, a vreme će pokazati da li će uspeti da ispune svoje ambicije u Evroligi.

 

 

BONUS VIDEO:



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *