LEGENDARNI FUDBALER EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! Evo šta ima da poruči za današnju Zvezdinu utakmicu!


Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Radnički iz Niša u okviru 12. kola Superlige Srbije na stadionu „Rajko Mitić“ danas od 16 časova. 

Dušan Savić, legendarni bivši fudbaler Crvene zvezde, za Republiku je izneo svoja očekivanja za predstojeću utakmicu Superlige Srbije, koja će se odugrati u 16 časova na stadionu „Rajko Mitić“, protiv Radničkog iz Niša.

Pobeda – kratak je bio Savić.

Foto: FK Crvena zvezda

Dušan Savić u dresu Crvene zvezde

 

Podsetimo, trener šampiona države, Vladan Milojević izneo je svoja očekivnaja pred ovaj susret.

– Svakodnevno pričamo i navikli smo na raspored utakmica. Prvi naredni meč protiv Radničkog iz Niša nam je najbitniji – počeo je Milojević.

Očekuje sve navijače našeg kluba u petak pravi zvezdaški dan, s obzirom na činjenicu da će fudbaleri nakon meča sa Radničkim bodriti košarkaše protiv Barselone.

Radujemo se tome. Nadamo se da ćemo doneti sreću našim košarkašima. Bodrićemo ih, a čestitam im ovom prilikom na izuzetnim partijama koje pružaju i želim im da nastave u tom ritmu – dodaje Miloje.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević

Istakao je iskusni strateg da snaga ekipe sa “Čaira” leži u snažnom kolektivu.

Mislim da je Radnički ove godine stabilan tim, za razliku od prethodnih koje su bile turbulentne za njih, gde su se mučili ranijih sezona. Stabilizovali su se sa jednim dobrim trenerom, što pokazuje da je pred njim blistava karijera. Gospodin Drinčić, koji jako dobro vodi ekipu i ima dosta kvalitetnih igrača, a tim je lepo ukomponovan. Hitra su ekipa, imaju brzinu, fudbalere koji su jaki na lopti. Gaje određeni sistem koji forsiraju, ne možemo da izdvojimo jednog igrača, već kolektiv na koji se oslanjaju. Trebalo bi na to obratiti pažnju – naveo je on.

BONUS VIDEO:



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *