OVAKO SADA IZGLEDA TABELA EVROLIGE: Evo kako je poraz Barse uticao na Zvezdu!


Večeras je okončano duplo kolo Evrolige. Najveća drama odigrala u Beogradskoj areni gde je Crvena zvezda nakon lude završnice izgubila od Barselone rezultatom 98:94 nakon produžetaka. Srećom, ovaj poraz nije uticao na crveno-bele pa su još uvek prvi na tabeli, ali još četiri timova diše za vratom.

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde

Naime, Zvezda drži vrh tabele uz skor 3-1 i koš razliku 318:289. Na drugoj poziciji je Barselona sa istim skorom sa koš razlikom od 325:302. Tu su još i Monako (350:330), Žalgiris (298:291) i Fenerbahče (300:296). Nakon četvrtog kola stvari su se zakuvale i sledi veoma zanimljiv period u najelitnijem kontinentalnom takmičenju.

Drugi srpski klub, Partizan se nalazi na osmom mestu uz skor 2-2 i koš razliku 345:338. Crno-beli su popravili utisak i protiv Bajerna odigrali sjajnu utakmicu. Tim Željka Obradovića naredno kolo igra protiv Virtusa iz Bolonje, koji je poslednji na tabeli i bez pobede, tako bi to trebao biti lakši posao za crno-bele. Sa druge strane, Zvezda u narednoj rundi ide na megdan Real Madridu u „Vizinik centru“.

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Biće ovo zanimljiva sezona u Evroligi, Zvezda se pokazala kao odličan tim, koji funkcioniše u bitnim momentima. Crveno-beli imaju najbolju odbranu, a Partizan je krenuo da hvatam ritam nakon lošijeg početka. Sve u svmeu, očekuje spektakl i uživaćemo u utakmicama i partijama koje će nam prirediti igrači večitih rivala, ali i ostali majstori ovog sporta. 

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *