VAZURU I VUČELU NIKO NIJE OVAKO ISPROZIVAO: Brutalne reči stigle sa (ne)očekivanog mesta


Fudbalski klub Partizan odavno je raspad sistema i to su uveliko videli svi, sem onih koji ga vode. Da direktoru Milošu Vazuri i predsedniku u ostavci Miloradu Vučeliću žele da vide leđa poručili su svi koji vole klub, a po svoj prilici to bi konačno moglo da se desi na Skupštini Partizana koja je zakazana za ponedeljak 21. oktobar u 15 časova.

Puno kritika će sigurno biti izneto iza zatvorenih vrata SC Teleoptik, ali one na račun Vučele i Vazure uveliko se znaju. Sada je stigla možda i najjača kritika i to zbog toga što je izneta sa (ne)očekivanog mesta. Naime, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić prokomentarisao je ne tako sjajnu situaciju u redovima večitog rivala. Tim pre što su bili tik jedni uz druge pre koju godinu, a onda je Zvezda otišla daleko ispred.

Foto: Starsport

Surovo iskren: Zvezdan Terzić

– Bili su na korak, ali sam tada video koliko ne poznaju fudbalski biznis. Da smo bili u obrnutoj situaciji, nikada ja to ne bih ispustio. Očekivao sam da će Partizan da se zaduži pet miliona, da kupi četiri vrhunska igrača, da nas „udavi“ na proleće. Mi smo bili pod psihološkim pritiskom, ali oni ne znaju da vode klub – rekao je Terzić u Miljanovom korneru na Sputnjiku, pa dodao:

– Pribojavao sam se, da su imali Terzića, Terzić bi to uradio. Zadužio bih se, doveo bih igrače, otišao na deset poena razlike, bio je derbi, to je osam bodova, na kraju deset i idemo, kvalifikacije za Ligu šampiona iz četvrte runde i klub se vrati. Ali, tada sam video da oni ne znaju da vode klub, ne razumeju kako se vodi veliki klub.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *