ALEKSANDAR ČEFERIN, PREDSEDNIK UEFA, GOST FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE U DANU DVA VELIKA, ISTORIJSKA DOGAĐAJA ZA NAŠ FUDBAL I DRŽAVU (GALERIJA)


U danu kada fudbalsku Srbiju očekuju dva velika događaja, oba sa prefiksom istorijska, otvaranje novog stadiona u Zaječaru, onda i meč poslednjeg kola kvalifikacija za EURO 2024. između Srbije i Bugarske, u goste Fudbalskom savezu Srbije stigao je Aleksandar Čeferin, predsednik UEFA .

Prvi čovek Evropske fudbalske unije ukazao je veliku čast Fudbalskom savezu i državi Srbiji, biće prisutan na oba ova velika događaja za našu zemlju, zajedno sa Zoranom Lakovićem, direktorom Nacionalnih asocijacija UEFA i Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane.

Dragog gosta na niškom aerodromu „Konstantin Veliki“ sačakala je delegacija Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Draganom Džajićem, odnosno potpredsednikom Branislavom Nedimovićem i generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem.

Podsetimo, Srbija će odigrati odlučujući meč za plasman na EURO 2024. od 15.00 na stadionu „Dubočica“ u Leskovcu. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *