Александар Станојевић званично потписао трогодишњи уговор са Партизаном


Станојевић је на клупи Партизана заменио Алберта Нађа, који је у финишу прошле сезоне заменио Игора Дуљаја и изборио пласман у квалификације за Лигу шампиона.

Нови стратег Партизана је објаснио мотиве свог повратка у клуб.

“Ето ме опет, опет сарађујемо, разлог вас највише интересује. Прва ствар – нисам завршио започети посао. Отишао сам у једном тренутку где, по мојој процени, погрешио сам што сам отишао, жао ми је што сам отишао. Сад имам задатак да посао завршим.“, истакао је Станојевић.

Посебо је говорио о мотивима повратка  и амбицијама у наредном периоду.

“Као сваки тренер, имам амбицију и изазов, то је велики изазов за мене, када вас зове Партизан… Искрено, нисам имао представу да ћу се вратити до пре неколико дана. Тада смо први пут ступили у контакт, није ми ни на крај памети било да ћу се вратити. Морате да размишљате, ово је изазов. Има уверавања да ћемо бити појачани у свим структурама клуба. И у играчком и у руководећем кадру, важно је да будемо јачи на свим нивоима. Схватио сам озбиљност, из тог разлога сам потписао на три године, мислим да је потребно време да се неке ствари ураде. Зато су три године, зато овај пут идем до краја. До краја. Сви заједно, са што више навијача, и надам се, у тешку и праву борбу.“, рекао је Станојевић.

Станојевић је по трећи пут у каријери преузео „црно-беле“. Он је био тренер Партизана од 2010. до 2012, као и од 2020. до 2022. године.

Са Партизаном је у првом мандату освојио две титуле шампиона и један Куп Србије.

Клуб из Хумске ће наредне сезоне играти у другом колу квалификација за Лигу шампиона.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *