ARSENAL SPREMA ZVER OD NAPADAČA! Mladi fudbalski talenat postigao DESET golova u jednoj utakmici


 Međutim, jedan mladi fudbaler iz Arsenala je uspeo da privuče pažnju i da postane glavna tema na ovom ostrvu. Radi se o samo 15-godišnjem Čidoziju Obi Martinu, koji je svojim neverovatnim poduhvatom pokazao da je jedan od najtalentovanijih igrača svog uzrasta.

Naime, u utakmici protiv vršnjaka iz Liverpula, mladi fudbaler Arsenala je postigao čak 10 golova, a njegov tim je slavio sa ubedljivih 14:3. Ovaj neverovatan uspeh nije prošao neprimećen, s obzirom da je Čidozi već trenirao sa prvim timom Arsenala, a nedavno je debitovao i za U21 i U19 selekciju. Takođe, pre samo mesec dana je postigao het-trik za U18 ekipu protiv Sautemptona.

Foto: tiktok

Čidozo Obi Martin, nova zver Arsenala

 

Iako je još uvek mlad, Čidozi Obi Martin već ima stipendijski ugovor sa Arsenalom za narednu sezonu, što jasno govori o tome koliko se veruje u njegov talenat. Još uvek je rano govoriti o tome da li će on krenuti stopama poznatog golgetera Erlinga Halanda, koji je pre četiri godine postigao devet golova na Svetskom prvenstvu do 20 godina, ali sigurno je da je velika budućnost pred ovim mladim fudbalerom.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *