Аврамовић: Нисмо спавали ноћ пред Италију, јер смо се забринули за Симанића


Србија је освојила друго место у групи И тријумфом 112:79, а у четвртфиналу СП ће играти против Литваније, која је савладала селекцију САД 110:104.

<!—->“Орлови“ су се брзо подигли после пораза од Италије у претходном колу.

„Ми смо само ту утакмицу против Италије одиграли слабо, све остале утакмице смо одиграли на високом ниову. Овај меч је прави показатељ онога што смо све радили свих ових дана и недеља заједно. Хемија је сјајна, тренер нас је подигао на прави начин, и то нам је дало ветар у леђа јер знамо да можемо свакога да победимо на турниру“, рекао је Аврамовић и додао да је пораз од Италије дошао у најбољем тренутку.

„Тада пораз није значила елиминација. Овде би пораз значио елиминацију, показали смо карактер. Феноменална реакција свих играча, ово је било за Симанића. Надам се да ће што пре изаћи из болнице, молимо се за њега. Он је део овога“, навео је Аврамовић.

Кошаркаш Партизана је објаснио зашто је тим био без енергије у мечу са Италијом.

„Само ћу вам рећи једну информацију, нико није спавао целу ноћ уочи меча са Италијом. Не тражим никаква оправдања, једноставно ми смо сви људи и много смо се забринули за Симанића када се тражила крв. Мало више нас је то пореметило, али не тражимо оправдања, ово је права реакција после та два турбулентна дана“, истакао је Аврамовић. Утакмица између Србије и Литваније биће одиграна у уторак у Манили.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *