BAHAR OTVORIO DUŠU U DOMOVINI: Evo ŠTA kaže o ODNOSU Srbije PREMA Izraelu, a ŠTA mu je UEFA ZABRANILA!


Foto: FK Crvena zvezda

Barak Bahar je iskoristio reprezentativnu pauzu da ode u domovinu i poseti porodicu, a tom prilikom dao je intervju za tamošnje medije.

Dotakao se odnosa Srba prema ratu u Izraelu i još mnogo toga.

– Ja predstavljam srpski klub i navijače ne zanima šta se dešava u Izraelu. Moram da budem fokusiran na meč, na Ligu šampiona, ali postoje trenuci kada ostavite karijeru po strani i razmislite šta je najvažnije. To sam i uradio – počeo je Bahar svoju ispovest.

Danima je pripremao svoj govor pred meč Lige šampiona protiv Lajpciga u Nemačkoj, a UEFA ga nije prenosila iz političkih razloga.

Foto: Tanjug/AP

Barak Bahar

 

Odlučio sam da pre toga ne dajem intervjue jer nisam mogao da pričam o fudbalu. Čekao sam pravi trenutak da sve ispričam, pošto to nije normalna situacija – rekao je Barak Bahar

Bahar je rekao da Srbe ne zanima rat na Bliskom istoku, dodajući da su „neutralni, ali vole Izraelce i podržavaju ih“.

Objasnili smo im da smo mi ti koji smo dobri u toj priči i da oni (Hamas) hoće da nas ubiju. Objasnio sam im da nije tačno sve što piše u medijima -rekao je Bahar.

Barak Bahar se u Beograd vraća u petak kada će voditi trening Crvene zvezde, a crveno-bele očekuje prvo duel sa Vojvodinom 25. novembra, a tri dana kasnije i meč u Ligi šampiona sa Jang Bojsom, najvažniji u dosadašnjem toku sezone-Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *