Бандовић: Верујем да можемо да се вратимо у реваншу


„Стара дама“ изгубила од Марибора у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу конференција голом у последњој секунди у 90+8. минуту, а последњих пола сата играла је са играчем мање пошто је искључен Слободан Медојевић.

„Прво полувреме је било доста изједначено. Имали смо проблема по десном боку. Пореметиле су нас мало и две принудне измене. Успели смо и са играчем мање да дамо гол, контролисали смо утакмицу и после 1:1. Тактички смо у нападу могли и морали боље. Нисмо смели онако да примимо гол. Честитам играчима на борбености, хвала нашим навијачима на подршци“, рекао је Бандовић на конференцији за медије после утакмице.

Бандовић је оптимиста упркос поразу.

„И даље верујем у пролаз, мислим да имамо шансу да прођемо даље, уз дужно поштовање противнику, мислим да имамо квалитет да прођемо даље. Ми смо велики клуб и морамо да покажемо карактер у реваншу, сигуран сам да можемо да се вратимо“, додао је Бандовић.

Михаило Ивановић није искористио стоодстотну шансу код резултата 0:0.

„Утакмица је могла да оде у другом смеру да смо искористили шансе. Жао ми је што нисам успео да постигнем гол, имао сам ту шансу, али ми је недостајало концентрације да пошаљем лопту у мрежу. Радићу на томе и надам се да ћу дати гол у реваншу“, рекао је Ивановић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *