Без Богдановића на такмичењу у шутирању тројки, позната и четворка за закуцавања


Из редова Милвоки учествоваће Малик Бизли и Демијен Лилард, док ће копља укрстити и Џејлен Брансон из Њујорка, односно Тајрис Халибуртом из Индијане. Лаури Марканен представљаће Јуту, Донован Мичел Кливленд, док ће Минесоту представљати Карл-Ентони Таунс, а Атланту Треј Јанг.

Очекивало се да међу учесницима буде и Богдан Богдановић, пошто је шести тројкаш лиге са 153 погодака са дистанце, а други на Истоку са три мање од саиграча Јанга.

У такмичењу у закуцавањима ће учествовати прошлогодишњи првак Мек Мекланг, члан Осиола Меџика из Развојне лиге, затим Џејлен Браун из Бостон селтикса, Хаиме Хакез из Мајами хита и Џејкон Топин из Њујоркове филијале у Развојној лиги, Вестчестер никса.

Резервисти екипе Запада током Ол-стар меча биће Девин Букер, Стеф Кари, Ентони Дејвис, Ентони Едвардс, Пол Џорџ, Кавај Ленард и Карл-Ентони Таунс. Они ће се придружити првој постави коју чине: Никола Јокић, Леброн Џејмс, Лука Дончић, Кевин Дурент и Шај Гилџус-Александер.

Резервисти екипе Истока током Ол-Стар меча биће Бам Адебајо, Паоло Банкеро, Џејлен Брансон, Џејлен Браун, Донован Мичел, Тајрис Макси и Треј Јанг. Прву поставу екипе Истока чине: Јанис Адетокумбо, Џејсон Тејтум, Тајрис Халибартон, Скоти Барнс и Демијан Лилард.

Ол-стар викенд на програму је од 16. до 18. фебруара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *