Богдановић: Гајим Жељков дух рада у НБА


Богдан Богдановић рекао је да је Жељко Обрадовић неко ко јако добро мотивише кошаркаше и истиче да су његови тренинзи јако тешки.

„Најважнија ствар са Жељком је његова могућност да се мотивише, да ради и напредује даље, да ради на припреми сваке утакмице и такмичи се за сваку победу. Код њега не долазиш само да би тренирао и играо. Има много, много рада, баш су тешки тренинзи код њега. Јако је утицао на моју каријеру У НБА лиги немаш времена за толики рад, већ напредујеш из утакмице у утакмицу, анализираш их, у ходу можеш да радиш на својим кретњама и шуту. Ипак, наставио сам да гајим Жељков дух рада у НБА“, изјавио је Богдановић за агенцију ЕФЕ.

Додао је да би Обрадовић могао да буде тренер неке екипе у НБА лиги.

„Зна много кошарке. Али, морам да вам признам нешто, рекао ми је да не би могао да издржи толике паузе због тајм-аута, шоуа, забавног програма. Он кошарку схвата јако озбиљно. Можда и превише озбиљно. Такав је и поштујем га јако због тога. Када гледам са стране, не видим ниједан разлог зашто не би дошао. Његово схватање кошарке и спорта је другачије од онога како људи гледају овде“, закључио је Богдановић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *