BOMBA: Čima Moneke progovorio o transferu u Partizan! Evo šta je otkrio na Instagramu!


Transfer saga oko dolaska Čime Monekea u Partizan i dalje je glavna tema koja okupira košarkašku javnost u Srbiji i Evropi. Iako su se spekulacije o njegovom dolasku intenzivirale, prema informacijama koje poseduje Nova.rs od njegovog prelaska u redove crno-belih nema ništa.

Foto: Starsport

Čima Moneke i Aleksa Avramović

Iako su navijači Partizana nadali se da bi transfer mogao da se realizuje, sa košarkašem tima iz Vitorije se uopšte ne pregovara. Ipak, spekulacije o njegovom dolasku i dalje traju, a sam Moneke se oglasio na svom Instagram profilu postavivši pesmu Lindzi Lohan pod nazivom „Glasine“ uz tekst koji objašnjava celu situaciju.

Umoran sam od glasina, muka mi je od praćenja, umoran sam od ljudi koji lažu, govore šta žele o meni, zašto me ne puste da živim – jedan od stihova u pesmi.

Foto: Instagram/chimdogg/screenshot

 

Ova reakcija je dodatno podgrejala spekulacije i ostavila navijače u neizvesnosti, dok se i dalje ne zna šta tačno Moneke misli. Iako se transfer saga oko dolaska Čime Monekea u Partizan i dalje vrti u medijima, izgleda da od njegovog prelaska nema ništa. Navijači su ostali razočarani, ali ostaje da se vidi šta će se dalje dešavati i da li će se situacija promeniti.

Podsetimo, za Monekea je bila zainteresovana i Crvena zvezda, a sam košarkaš je istakao da su mu navijači Partizana draži i da je fenomenaln atmosfera kada se igra protiv crno-belih u Areni.

BONIS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *