Бoриша Симанић: Пет дана нисам знао за себе, почео сам да ходам и једем


Бориша Симанић је, после пријема код председника Србије Александра Вучића на Андрићевом венцу, рекао да је из дана у дан његово здравствено стање боље.

<!—->“Одлично сам стварно! У почетку је било баш незгодно. Из дана у дан је све боље. Почео сам и да ходам и да једем, тако да се надам убрзаном опоравку“, почео је Бориша разговор за Први програм Радио Београда.

Симанић је током елиминационе фазе Мундобаскета био велики извор мотивације изабраницима селектора Светислава Пешића. Објаснио је како је изгледала комуникација са тимом и када се десио први контакт након буђења из анестезије.

<!—->“Пошто сам имао две операције, практично пет дана нисам знао за себе. Нисам имао ни телефон. Када сам првом приликом успео физички да дођем до мобилног, послао сам им поруку и то их је стварно много морално подигло. И мени су значиле те њихове победе, тако да смо се на тај начин међусобно допуњавали. Пратио сам их преко мобилне апликације“, уз осмех је рекао крилни центар репрезентације Србије.

На питање да ли постоје назнаке о његовом евентуалном повратку на паркет, оптимистично је одговорио:

„За сада не знам много. Наравно, могуће је да опет заиграм. Знам само да три месеца не смем ништа да радим. После тога треба да се бубрег… (дубоки уздах, па наставља)… Очекују ме анализе под физичким напором и онда ћемо све знати после тога“, закључио је Бориша Симанић.<!—->

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *