Борковић вози Светски шампионат у Мароку


Борковић је одушевио челнике Светске аутомобилске асоцијације и ТЦР светске серије, пре свега постигнутом брзином на старту сезоне у Италији, тако да је добио позив од челника Светског шампионата да се придружи Хонди и ГОАТ Рејсинг тиму на тркама у Мароку.

„Одушевљен сам што се придружујем Хонди и ГОАТ Рејсинг тиму за ФИА ТЦР трку у Маракешу. Срећан сам што ћу имати прилику да сарађујем са талентованим и посвећеним тимом и возачима попут Гериерија и Бутија. Велика ми је част што представљам Србију и промовишем Експо 2027. на овој глобалној сцени са Хондом, ЈАС спортом и ГОАТ Рејсинг Тимом. Даћу све од себе да дам велики допринос екипи. Радујем се Маракешу“, рекао је Душан Борковић. 

Борковић је имао импресиван тркачки резултат на северу Марока у његовом првом ФИА ВТЦЦ наступу 2014. године, чиме је доказао да спада у светски врх и да има аутомобилске способности које га чине непроцењивим ресурсом за Хонду и ГОАТ Рејсинг Тим.

Трка ФИА ТЦР Светског шампионата у Мароку вози се у суботу, 4. маја у 12:30 и 14:30. Одложени снимак трка можете пратити на Другом програму РТС-а у 19.20.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *