Чеферин: Волео бих више селекција из региона на ЕП


Чеферин је чест гост Србије, а са председником Александром Вучићем обишао стадион „Краљевица“ у Зајечару, а затим иде на утакмицу Србија – Бугарска у Лесковцу. 

„Баш ми је драго кад видим овако красну инфраструктуру и што сам у овом делу Србије у ком нисам никад пре био. Нисам много тога видео, осим из авиона и аутомобила, али ми је баш драго да смо дошли. Драго ми је да и ови делови Србије добијају праву инфраструктуру“, рекао је Чеферин Тaнјугу.

Уследило је питање новинара о селекцијама из региона које су веома близу пласмана на Европско првенство. Србија, Хрватска и Словенија све држе у својим рукама кад је у питању одлазак на Еуро преко квалификација, док ће Босна и Херцеговина играти бараж.

„Драго ми је што су три репрезентације из региона близу пласмана на Европско првенство, Србија, Хрватска и Словенија. Волео бих да се пласирају и Босна и Херцеговина и Северна Македонија, али они немају шансу. Босна и Херцеговина има бараж, али како играју… Свакако бих волео да се што више селекција из региона пласира на Европско првенство“, закључио је Чеферин. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *