Челници ФСС-а пружили подршку селектору, стучном штабу и играчима уочи Европског првенства


Фудбалски савез Србије је у саопштењу навео да је учинио све да национални тим у добром расположењу дочека и почне припреме за Европско првенство и изразио наду да ће фудбалери обрадовати нацију на такмичењу у Немачкој.

„Заједно за Србију, заједно за успех! Челни људи Фудбалског савеза Србије, на одржаној седници Извршног одбора, а на предлог Бранислава Недимовића, потпредседника ФСС, пружили су пуну подршку селектору Драгану Стојковићу и његовом стручном штабу, играчима на челу са капитеном Душаном Тадићем, за добар наступ на предстојећем првенству Европе у Немачкој“, наводи се у ФСС-овом саопштењу.

Европско првенство почиње 14. јуна и трајаће до 14. јула. Србија ће први пут под овим именом играти на континенталном турниру. Последњи наступ националног тима био је 2000. године.

„Фудбалска Влада учинила је све да најбољи национални тим у добром расположењу дочека и почне припреме заказане за 1. јун, а затим, надамо се сви, обрадује нацију на најважнијем репрезентативном такмичењу у Европи. Србија ће први пут од осамостаљења бити учесник самита најбољих европских селекција, мотив више да ‘орлови’ полете и нацију учине опоносном. Један тим, срцем свим“, наглашава се у писму јавности.

Србија ће играти у групи Ц против Енглеске, Данске и Словеније. Први меч ће играти против Енглеза 16. јуна у Гелзенкирхену.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *