ĆERKA FUDBALERA POZIRA BEZ BRUSA: Šokirala pratioce!


Džejd Lebuf: Ćerka Frenka Lebufa i uspešan model

Džejd Lebuf, 33-godišnja kćerka fudbalske ikone Frenka Lebufa, privlači pažnju svojih obožavalaca svojom pojavom i elegancijom. Poznata po svojoj modnoj karijeri i zavidnom broju pratilaca na Instagramu, Džejd je nedavno objavila fotografije koje su izazvale oduševljenje među fanovima.

Uspeh na društvenim mrežama

Sa preko četvrt miliona pratilaca na Instagramu, Džejd redovno oduševljava svoje fanove provokativnim fotografijama. Međutim, pored svoje uspešne karijere, Džejd uživa u putovanjima širom sveta sa suprugom Stefanom Rodrigesom, sa kojim ima trogodišnjeg sina. Njihova ljubavna priča počela je pre osam godina, a nedavno je Džejd na društvenim mrežama objavila emotivnu poruku posvećenu svom suprugu.

Emotivna Poruka

Na fotografijama na kojima pozira u elegantnoj haljini bez brusa, Jade je napisala: „Naići na svoju srodnu dušu kada to najmanje očekujete zaista se desilo nama pre osam godina. Možda deluje ekstremno, ali svakog dana volimo jedno drugo sve više, a ono što čini da ljubav i divljenje prema jedno drugome traju je podrška, komunikacija i poštovanje.“ Ova poruka izazvala je veliki broj komplimenata i reakcija od strane njenih obožavalaca.

Foto: Instagram/jade_leboeuf

Džejd Lebuf

Neke od njenih provokativnih fotografija možete vrlo lako pronaći na Instagram profilu u objavi od gore.

BONUS VIDEO:Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *