ČOVEK KOJI JE POGODIO NOVAKA FLAŠICOM U GLAVU OPET PRETI! Gađaću te rancem direktno!


Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, doživeo je nezgodu na turniru u Rimu kada je pogođen flašom vode dok je bio na terenu. Incident se dogodio kada se jedan od navijača naginjao preko ograde kako bi mu pružio svesku za potpis, a tom prilikom je flaša iz ranca nenamerno ispala i pogodila Đokovića u glavu. Iako je organizator događaja naveo da je do svega došlo slučajno, Novak je morao biti prevežen u medicinski centar radi pregleda. Srećom, Nole je ubrzo potvrdio da se dobro oseća i da odmara sa oblogom od leda.

Nakon incidenta, Novak je odlučio da se na duhovit način nosi sa situacijom. Na treningu koji je usledio, pojavio se sa kacigom na glavi. 

 

 

Ispostavilo se da je za incident kriv Mario Feri Falko, koji se oglasio na društvenim mrežama i uputio izvinjenje Novaku zbog nenamernog događaja. Ipak, Mario je takođe poručio i da će u budućnosti baciti ranac direktno na Đokovića, u duhu šale.

Foto: Printscreen

Objava Falka na Instagramu

Ha-ha, danas cu baciti ranac direktno na tebe, poručio je.

Mario Feri Falko je inače fudbaler koji je karijeru započeo u italijanskom klubu Kastel Sangru, nakon čega je nastupao za brojne timove širom sveta. Njegova karijera obuhvata klubove poput Venafre, Audaks Herahona, Al Fajsala u Jordanu, Kot Dora na Sejšelima, kao i Junajted i Tre Fjori u Indiji i San Marinu. Trenutno je aktivan u GOA7 ligi, koja predstavlja prvo prvenstvo koje spaja svet sporta i interneta. Interesantno je da se utakmice ove lige strimuju na platformama poput Jutjuba i Tviča, privlačeći brojne poznate ličnosti i internet influensere.

Iako se Falko nije istakao po fudbalskim dostignućima, postao je poznatiji kao influenser na društvenim mrežama, često deleći kladioničarske tipove. 

Falko je privukao pažnju javnosti 2022. godine na Svetskom prvenstvu u Kataru kada je tokom utakmice između Portugala i Urugvaja ušao na teren noseći zastavu u duginim bojama, simbol gej pokreta, kao i majicu podrške Ukrajini i iranskim ženama. 

BONUS VIDEO:Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *