CRVENA ZVEZDA – NAPREDAK: Omaž Bori i rođendan „Marakane!“


Fudbaleri Crvene zvezde večeras igraju izuzetno važnu utakmicu protiv Napretka u okviru 8. kola Superlige. Očekuje se da stadion „Rajko Mitić“ bude dobro popunjen jer će navijači imati priliku da vide i novajlije Silasa Katompu Mvumpvu (25), Rade Krunića (30), kao i povratnika Nemanju Radonjića. Ova utakmica je posebno bitna jer će crveno-beli uskoro započeti takmičenje u Ligi šampiona protiv Benfike, pa će ovo biti prilika da se ekipa uigra i pokaže svoje kvalitete pred evropsku publiku.

Osim što je večeras fudbalska ekipa u centru pažnje, stadion „Rajko Mitić“ takođe slavi svoj 61. rođendan. Ovaj stadion ima bogatu istoriju i predstavlja važan simbol za navijače Crvene zvezde. Mnogi su odrasli uz utakmice koje su se odigravale na ovoj veličanstvenoj sportskoj građevini, a večerašnja utakmica će biti prilika da se prisetimo svih velikih trenutaka i emocija koje je stadion „Marakana“ pružio kroz godine.

Pored sportskog dešavanja, večeras će biti održan i poseban događaj – oproštaj od muzičkog velikana Bore Đorđevića. Ova legenda domaće muzičke scene ostavila je neizbrisiv trag svojim pesmama, a njegovo prisustvo na „Marakani“ dodatno će uveličati večerašnji događaj. Navijači i ljubitelji muzike će imati priliku da se oproste od Bore Đorđevića na jednom mestu, stvarajući tako posebnu atmosferu koja će ostati dugo u sećanju svih prisutnih.

BONUS VIDEO



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *