Дачић уручио дипломатске пасоше сребрним кошаркашима из Маниле


Дан после победе над Финском, репрезентативци Србије који су били део тима на прошлогодишњем првенству света у Манили, добили су дипломатске пасоше Републике Србије.

Министар спољних послова Ивица Дачић угостио је делегацију Кошаркашког савеза Србије (КСС) на челу са председником Предрагом Даниловићем.

Том приликом, министар Дачић је још једном честитао свима на оствареном успеху и захвалио на томе што кошаркашка репрезентација на најбољи могући начин представља Србију широм света.

Председник КСС Предраг Даниловић је у име организације и репрезентативаца захвалио Дачићу на указаној части и додељеним диоломатским пасошима. 

Државни тим Србије су у Министарству спољних послова представљали председник КСС Предраг Даниловић, селектор Светислав Пешић, директор репрезентације Драган Тарлаћ, тим менаџер Небојша Илић, као и репрезентативци Марко Гудурић, Огњен Добрић, Дејан Давидовац, Алекса Раданов, Душан Ристић, Бориша Симанић, Вања Маринковић, Филип Петрушев и Алекса Аврамовић.

Из оправданих разлога, догађају нису присуствовали освајачи сребрне медаље Богдан Богдановић, Никола Милутинов, Никола Јовић и Стефан Јовић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *