DANI ALVEŠ IZAŠAO NA SLOBODU I ODMAH TEREVENČI! Bio u PROVODU do UJUTRU! Evo KO su mogli biti „KRIVCI“ za oslobađanje SILOVATELJA!

[ad_1]

Bivši fudbaler Barselone i reprezentacije Brazila, Dani Alveš, tek što je osetio slatki ukus slobode i odmah je rešio da ga zagorča alkoholom i ludim noćnim životom. Naime, kako prenosi španski list „Marka“ nekadašnji desni bek je odmah po izlasku iz zatvora otišao u provom sa prijateljima i „partijao“ do svanuća. 

Naime, povod za žurku, bio je rođendan Alvešovog oca, a kako je fudbalska zvezda želela da izbegne medijske budne poglede, gosti su stizali u veoma kasne sate i odlazili u cik zore. 

Foto: Tanjug/AP

Dani Alveš

Dani Alveš pušten je na slobodu nakon što je u zatvoru proveo više od 14 meseci. Brazilac je uspeo da skupi milion evra, na koliko je sud vrednovao njegovu slobodu,  a posljednjih dana pričalo ko mu je mogao posuditi novac.

Prvi na listi „osumnjičenih“ je igrač Atletiko Madrida, Memfis Depaj. To je opovrgnuo agent Holanđanina, a Alveš je navodno u jako dobrim odnsoima s Kvinsijem Promesom i Bedžaminom Mendijem, igračima koji su takđer imali problema sa zakonom, a koji su mu takođe mogli ustupiti neophodna finansijska sredstva. 

Legenda Barselone i bivši brazilski reprezentativac je, osim zatvora, kažnjen i sa 150.000 evra, petogodišnjim nadzorom nakon puštanja na slobodu i zabranom prilaska žrtvi na devet i po godina. Pretilo mu je 12 godina zatvora, a pomoglo mu je svedočenje bivše supruge, koja je rekla da se kući vratio mrtav pijan. Nešto više od godinu dana kazne već je odslužio

Alvešova advokatica predložila je sudu da mu oduzmu putovnicu tako da ne može odletjeti u Brazil koji nema ugovor o izručenju sa Španijom. Povremeno će se pojavljivati na sudu kako bi dokazao da je na Pirinejima. Njegova obrana je predložila 50.000 eura kao uslov slobode, a sud se odlučio za 20 puta veću cifru.

BONUS VIDEO[ad_2]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *