Директор ЈСД Партизан Танасковић: Урадили смо све по прописима


Управни одбор ЈСД Партизан увео јепринудну управу у фудбалски клуб и распустио Скупштину фудбалске секције. Чланови принудне управе су, према одлуци ЈСД, Зоран Лончар, Жељко Танасковић, Ненад Вукчевић, Јашко Међедовић и Ратомир Бабић. На место заступника ФК Партизан именован је Зоран Лончар.

<!—->Управни одбор Фудбалског клуба Партизан сазвао је потом ванредну седницу Скупштине, на којој је донета одлука да се иступи из Југословенског спортског друштва Партизан.

Одлуком Скупштине ФК Партизан, Милорад Вучелић остаје председник, Иван Ћурковић почасни председник, а Милош Вазура генерални директор, чиме ће бити игнорисана одлука ЈСД-а. Након „одбијања“ из ФК, уследио је нови потез ЈСД – забрана фудбалској секцији да се такмичи под именом Партизан и користи стадион ЈНА и грб клуба.

„Не желимо да у тренутку велике трагедије истичемо Партизан у први план. Саосећамо са породицама настрадалих и читавом Србијом у неизмерном болу. Непријатно је да сада у јавност излазимо са другим темама. Урадили смо све по прописима, поштујући формално-правне процедуре и Статут“, истакао је Танасковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *