ĐOKOVIĆ IMA NOVOG TRENERA?! Dobro POZNATO LICE: Trenirali zajedno u Monte Karlu!


Na predstojećem turniru u Monaku, Novak Đoković će se po prvi put u poslednjih šest godina takmičiti bez Gorana Ivaniševića u svom timu. Međutim, to ne znači da neće imati podršku sa klupe. Naime, na jednom od treninga, u Novakovom ćošku se našao još jedan bivši broj jedan, a reč je o Nenadu Zimonjiću, nekada najboljem dubl igraču planete.

Nenad Zimonjić je prvi put otputovao na turnir sa Đokovićem, a ostaje da se vidi da li je ovo samo probni period ili će njihova saradnja postati stalna. Ovo je svakako značajan korak, s obzirom na to da Đoković i Zimonjić do sada nisu zajedno nastupali na turniru.

 

 

Srpski teniser je prošle godine završio takmičenje u Monaku relativno rano, porazom već u drugom meču od Lorenca Musetija. Međutim, sada ima priliku da popravi svoj bodovni saldo i ostvari značajan rezultat. Prvi trening na ovom prestižnom turniru odradio je sa Holgerom Runeom, trenutno sedmim igračem planete.

Ovo je definitivno izazvalo pažnju javnosti, budući da je ovo prvi put u poslednjih šest godina da Đoković dolazi na turnir bez Ivaniševića, ali i sa potencijalno novim trenerom u svom timu.

Novak Đoković je izjavio da je ovo novo poglavlje u njegovoj karijeri i da je uzbuđen zbog saradnje sa Zimonjićem. Istakao je da je Nenad veoma iskusan i da veruje da će mu pomoći da unapredi svoju igru.

Nenad Zimonjić je bio jedan od najuspešnijih dubl igrača u istoriji tenisa, osvojivši ukupno 54 titule u dublu i još 46 finala. Sa svojim partnerima, Zimonjić je osvojio čak devet grend slem titula, od kojih su najznačajnije tri osvojene u paru sa Kanađaninom Danijelom Nestorom.

Nakon završetka igračke karijere, Zimonjić se posvetio trenerskom poslu, a sada ima priliku da ponovo zaigra veliku ulogu na teniskoj sceni kao deo Đokovićevog tima. Njegovo iskustvo i znanje mogu biti od ključnog značaja za dalji razvoj Novaka Đokovića kao igrača.

 

 

BONUS VIDEO

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *