Ђоковић: Радујем се што ћу се за трофеј Дејвис купа поново борити са мојим друговима из тима


Већ легендарни Ноле је у изјави на друштвеним мрежама истакао значај овог надметања међу најбољим репрезентацијама и истакао узбуђење и задовољство што је тим Србије међу најбољима.

“Здраво свима! Узбуђен сам што ћу бити део репрезентације Србије на финалном турниру Дејвис купа који се игра у Малаги. Остало је још неколико седмица док не почне такмичење на којој ће учествовати осам најбољих екипа на свету. Борићемо се за најпрестижнији репрезентативни трофеј у нашем спорту” рекао је Новак.

Најбољи тенисер Србије је посебно истакао колико му значи то што је у саставу репрезентације и истакао да ће његов тим пружити максимум на такмићењу.

“Увек је велика част и задовољство играти за Србију. Ми смо освојили титулу 2010. године и то је заправо једна од мојих најлепших успомена у каријери. Радујем се што ћу се за трофеј поново борити са мојим друговима из тима. Надам се да ћу бити здрав и да ћу моћи да донесем све победе својој земљи. Позивам све из Шпаније, али и оне ван граница овде земље да дођу и подрже нас.”, закључио је Ђоковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *