DOKTOR REPREZENTACIJE OTKRIO DO SADA NEOTKRIVENE DETALJE SA OI: Evo šta su Ameri uradili nakon što su Srbiju ostavili bez finala!


Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzu na Olimpijskim igrama, ali i dalje se priča o polufinalu i istorijskoj utakmici protiv SAD. Dragan Radovanović, doktor našeg tima, izneo je anegdotu o tome šta se dešavalo posle meča. Orlovi su imali prednost veliki deo meča, ali su na kraju pali u poslednja tri minuta i položili oružje pred najjačim timom ikada. Ova utakmica će ostati upamćena po izuzetnoj borbi i uzbuđenju koje je pružila publici širom sveta.

Sve ste videli, ima tu različitih priče koje idu. Naravno, ostaje jedan veliki žal.  Amerikanci su sami rekli da im je to najbolji drim tim u istoriji. Naš tim je odigrao najbolju reprezentativnu utakmicu, bar koju sam ja gledao u reprezentaciji za 24 godine. Bili smo nadomak uspeha – naveo je Radovanović.

Foto: Tanjug

Doktor Dragan Radovanović

Radovanović je otkrio da je nakon meča došlo do neobičnog susreta između naše ekipe i Stiva Kera. Iako su bili rivali na terenu, u svlačionici se desio trenutak sportskog fer-pleja i poštovanja između dva tima. 

Neću da ulazim u razloge, ali ću samo jednu stvar  da kažem. Kada smo završili sve, tri fizioterapeuta i ja smo izašli ispred dvorane kod službenog ulaza, a levo od nas je bio stručni štab američke reprezentacije. Stiv Ker, njihov selektor, uzeo je iz frižidera četiri konzerve piva i došao kod nas i obratio nam se: ‘Samo želim da vam kažem da mi je mnogo žao što ste izgubili, vi ste veliki tim, koji igra fantastičnu košarku i želim vam sve najbolje’. Time je najbolje opisana utakmica od strane čoveka koji je selektor SAD – poručio je Dragan Radovanović.

BONUS VIDEO

 



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *