Дончић: Судије нису биле фер, морам због тима да боље контролишем емоције


Дончић је са 26 поена, четири скока и пет асистенција био најбољи играч Словеније, а после меча није желео да стане пред новинаре у микс зони, међутим касније се појавио на конференцији за медије. 

<!—->“Пре свега честитке Канади, били су сјајни, одиграли одлично физички, било их је тешко бранити. Поносан сам на свој тим, дали смо сви од себе, сада само треба да подигнемо главу горе и да наставимо“, рекао је Дончић на конференцији за медије после утакмице, а преносе словеначки медији.

Најбољи играч је искључен почетком четврте четврине, кад је добио другу техничку, а уједно и дисквалификацију.

„Мислим да сви знају колико сам се нервирао. Играо сам за репрезентацију, много је ту емоција. Судије нису судиле фаул, знам да се често буним, али мислим да нису били фер. Канађани су били веома физички снажни на мени, а то није фер. Брукса многи не воле, али ја га поштујем. Ради то што ради. Морам да будем бољи за тим. Да контролишем емоције. Дефинитивно све креће од мене“, додао је Дончић.

На крају се осврнуо и на досадашње резултате на Светском првенству. 

„Ми смо задовољни штос мо стигли међу осам најбољих на планети. Као што сам рекао, свих 12 играча је одиграло стопроцентно, сви смо дали све од себе, играмо за репрезентацију. Један месец тренирамо, један месец играмо кошарку. Навијачи би требало да буду поносни на нас, ми смо били права екипа“, закључио је Дончић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *