Драговић: Једва чекамо недељу и прославу рођендана уз пуну Маракану


Драговић је рекао да ужива у сјајној атмосфери коју пружа пун стадион, иако је већ доживео емоцију прославе рођендана Црвене звезде, унапред се радује новој прослави. Додао је да ће екипа дати све од себе да обрадује навијаче у недељу,

„На дербију је било више од 35.000 људи и када је стадион пун, једноставно уживамо у атмосфери, која нам увек даје ветар у леђа. Сада и званично прослављамо рођендан на Маракани, а улаз је бесплатан. Једва чекамо недељу и сигурни смо у пуне трибине, јер сви знају да су Делије најбољи навијачи на свету и праве спектакл на сваком мечу, посебно у оваквим приликама“, изјавио је Драговић за клупски сајт.

“Још пре него што сам дошао у Звезду, многи су ми причали о прослави рођендана и начину на који га навијачи на утакмицама обележавају, прошле године сам и доживео то, заиста је невероватан осећај“, додао је искусни дефанзивац.

 

„Увек је лакше играти уз непрестану песму и сјајну атмосферу, коју има мало ко у Европи и свету, зато нема сумње да ће утакмица против Новог Пазара бити посебна за све нас“.

Драговић је поручио да је против Пазараца циљ јасан – победа и наставак серије.

„Знамо колико је утакмица против Новог Пазара била емотивно захтевна за нас у првом делу Суперлиге. Имаћемо велики мотив против екипе која се бори за излазак у Европу, али наравно, даћемо све од себе да пружимо одличну фудбалску представу за нашег 12. играча и обрадујемо га са нова три бода.“

“ Желимо сви заједно као права црвено-бела породица да прославимо 78. рођендан, који знамо да веома значи свима који носе Звездине боје у срцу. Видимо се на Маракани“, закључио је Драговић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *