Дуљај: Играчи полако схватају шта желим од њих


 Конференција за медије пред утакмицу почела је изјављивањем саушешћа жртвама масакра у школи „Владислав Рибникар“ и у околини Младеновца и речим подршке за њихове породице и пријатеље.

<!—->Кад је реч о утакмици, Дуљај је рекао да има много проблема око састава екипе. Због жутих картона неће играти Немања Јовић, Слободан Урошевић и Синиша Саничанин, под знаком питања је наступ Квинсија Менига који је дуже био повређен, а у суботу је Самед Баждар обновио повреду зглоба.

„Чекам да се заврши данашњи тренинг да бих могао да видим на кога могу да рачунам. Мораћу да размислим о опцијама, немам их много. Видећемо шта ми остаје, није алиби, таква је ситуација“, рекао је тренер црно-белих.

Кад је у питању ривал, Дуљај зна да ни код Новог Пазара ситуација није сјајна.

„Утакмица за Нови Пазар долази у незгодном тренутку, имају петог тренера у сезони и сигурно играчима није лако да се уклопе у нови систем. На другој страни, у њиховом тиму има неколико наших бивших играча, ту су Момчиловић и Станојловић и сигурно је да ће они бити мотивисани да се докажу. Много бивших играча је по нас било кобно. Оно што је важно је да моји играчи после утакмице против ТСЦ-а нису полетели, чврсто стоје на земљи, одлично тренирају“, истакао је Дуљај.

Партизан је у прошлом колу победио другопласирани ТСЦ у Бачкој Тополи, а пре тога је одиграо 0:0 против Црвене звезде.

„Можемо да будемо задовољни са та четири бода, али мене више радује игра коју смо показали поред победе и тог нерешеног резултата. Показали смо да можемо да будемо дисциплиновани, да радимо и играмо како желим. То је дугачак процес, није лако, али мислим да играчи полако схватају шта тражим од њих“, закључио је Дуљај.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *