Дуљај: Људи лете на Марс, ми не можемо да обезбедимо услове за нормалан фудбал


Фудбалери Партизана победили су Јавор резултатом 1:0 у утакмици 20. кола Суперлиге Србије, а дуел у Ивањици одигран је на ужасном терену, што је засметало и тренеру црно-белих Игору Дуљају.

Дуљај је након меча, пред камерама телевизије Арена спорт, захвалио данас бројним навијачима Партизана на подршци, али и истакао да је изузетно тешко играти фудбал у условима какви су били у Ивањици.

„То није алиби, али ово је 21. век, људи лете на Марс, ми не можемо да обезбедимо услове да може да се игра нормалан фудбал“, истакао је Дуљај.

Нагласио је да изузетно цени и поштује спортске раднике из Јавора и Ивањице, где, како каже, има доста пријатеља.

„Неке успомене ме вежу још из деведесетих година, када сам управо на овом терену играо против Јавора, против ОФК Београда, против Црвене звезде, када сам имао непуних 11 година. Ово место ме веже за лепе успомене и ја се надам да ће неко помоћи људима који велики новац улажу, да имамо адекватне услове за сваког играча“, рекао је тренер Партизана.

Честитао је играчима оба тима, а посебно својој екипи која је, како је истакао, показала да са играчем мање и уз много жутих картона може да дође до заслужена три бода.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *