Дуљај: „Осакаћени“ смо неиграњем последњег припремног меча


Црно-бели су одиграли тру утакмице током боравка на Кипру, док је генерална проба против домаће екипе АЕЗ Закакија отказана због лоших временских услова. 

„Могу једним делом да будем задовољан. Видели сте да последња три дана нисмо били у могућности да урадимо оно што смо замислили. Највећи проблем је последња провера, тако да смо ‘осакаћени’ због те једне утакмице која би на много значила. Мораћу нешто да модификујем када се вратимо у Београд. Изузетно је мало одиграти три утакмице пред почетак првенства Србије“, изјавио је Дуљај.

Констатује да је Партизан брзо реаговао што се тиче нових играча. 

„Знали смо тачно који профил нам је потребан. Мислим да је клуб препознао чему тежимо, а то је да подигнемо критеријуме што се тиче довођења играча. Да се не доводи само да би се довели. Пажљиво смо бирали, Партизан, ако дође до промена, не треба да брине јер ће имати окосницу тима. Новим играчима је потребно време, процес прилагођавања је код неких траје краће, код неких дуже. Најважније је да се они овде осећају као код куће, да их је колектив примио на најбољи могући начин и са те стране ће им бити много лакше да се адаптирају, да што пре уђу у форму“, истакао је Дуљај и додао се нада навијачима на стадиону у Хумској.

„У своје име могу да обећам навијачима да ћу дати последњи атом своје снаге, последњу кап свога зноја да ова екипа изгледа још боље у спортској борби. Не могу сам и они су нам потребни. Ови момци заслужују њихову подршку. И надам се да ћемо их видети на стадиону Партизана и поред истока и поред запада. Очекујем да ће они бити ту негде“, закључио је Дуљај.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *